Festival trajnostne mobilnosti

Festival trajnostne mobilnosti

18.06.2014 - 00

V nedeljo 29. junija sodeluje naše podjetje na »Festivalu trajnostne mobilnosti«, ki se bo odvijal v čudovitem okolju Logarske doline. Na festivalu bomo predstavili celotno paleto električnih koles Tehnosol.

 

 

Naj bo to vsakodnevna pot na delo (brez potenja in zadihanosti), hiter opravek v mestu (brez iskanja parkirnega prostora), pristnejši stik z naravo ali preprosto planetu prijaznejši življenjski slog - družina električnih koles Tehnosol predstavlja odlično rešitev za vse, ki iščete okolju, zdravju in denarnici prijazen način premikanja ali potovanja.

Vabimo vas, da se nam na festivalu trajnostne mobilnosti pridružite in preizkusite naša električna kolesa. Ali kot pravijo organizatorji festivala – Pridite na vdih gorskega zraka. Več o celotni prireditvi si lahko preberete TUKAJ.

Udobnost, zanesljivost, ekološka neoporečnost ter nizki stroški vožnje in vzdrževanja so ključne lastnosti električnih vozil prihodnosti. Bodite že danes del prihodnosti.


Zgodba zadovoljnega uporabnika:

Po poteh Martina Krpana

Že v lanskem letu sem razmišljal o nakupu električnega kolesa, pa je nakup vedno preprečil "črv" v glavi: "saj si še zelo v formi, kaj ti bo pomoč električnega kolesa". No ja, odločitev je bila lažja, ko sem preizkusil kolo podjetja Tehnosol. Naslednji korak je bil nakup.

Že po nekaj dneh sem se odločil za malo daljši izlet. Tokrat tudi nisem gledal na dodatno prtljago in potep se je začel. Pot sem si zastavil dokaj rezervirano glede na mojo prvo resno uporabo kolesa. Po nekaj kilometrih poti, ko sem pridobil zaupanje v kolo sem se odpravil iz glavne ceste še na gozdno pot. Pot je bila prepletena s traktorskimi potmi, ki so včasih bolj spominjale na kozje steze kot na pravo pot. Kolo se je obneslo odlično. Med vožnjo sem večkrat užival tišino (ta tišina je ena od prednosti kolesa), ki je vela okoli mene. Moram pa priznati, da je pot na asfaltni cesti veliko bolj udobna, tako za kolesarja kot tudi za kolo.

Po dolgem času sem zopet užival na vrhu hriba in na koncu neoznačene steze, kjer sem pil omamne vonje okoliških dreves. Zdelo se mi je, kot bi ukradel košček Marin Krpanovega sveta. Zgodba pa se letos nadaljuje, saj se mi je sedaj priključila na novem kolesu tudi žena.

(avtor prispevka je želel ostati anonimen)